El-scooterKør uden begrænsninger med en el-scooter

En el-scooter har mange fordele – der er derfor mange kunder, som køber en elektrisk scooter af individuelle årsager. Fælles for dem er, at de alle ønsker mere frihed: Når du køber en el-scooter, har du et elektrisk køretøj på 3 eller 4 hjul, som kan transportere dig overalt. Det skyldes, at du selv sidder bag styret.

For mange er selvkørende forbundet med en større livsglæde, fordi der ikke er behov for andres hjælp. Du kan køre, hvor du vil; når du vil. Det eneste, du skal tage stilling til er, hvor turen skal gå hen. En el-scooter kan give alle mennesker frihed: det kræver hverken knallert- eller bilkørekort at bruge den, så alle kan køre en elektrisk scooter, hvis de ønsker mere mobilitet i hverdagen.

 

4-hjulet køreglæde af høj kvalitet

Hos Anker Motors forhandler vi el-scootere af allerhøjeste kvalitet og til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi forhandler bl.a. modellerne:

MINI 4 MAX-model er ikke så stor – til gengæld kan den klappes sammen og nemt transporteres i bilen. Den er derfor velegnet til kørsel i midtbyen. Modellen har en tophastighed på 10 km/t.

Standardmodellen MIDI SPORT har en tophastighed på 15 km/t og en rækkevidde på 40 km/opladning.

Luksusmodellen MIDI DE LUXE udmærker sig ved sit effektive affjedringssystem, som gør den velegnet til brug i kuperet terræn. Den har også en tophastighed op 15 km/t, men den har til gengæld en større rækkevidde på 60 km/opladning.

MAXI DE LUXE har samme affjedringssystem som MIDI DE LUXE. Dog har MAXI’en en indbygget vindskærm, så du sidder mere beskyttet i vind og vejr.

Udover vores udvalg af nye el-scootere tilbyder vi også salg af kabine-scootere, tuk-tuk og brugte el-scootere, som stadig virker, som de skal.

 

Vi står klar til at vedligeholde din el-scooter

Inden du får din el-scootere, sørger vi for at klargøre den på vores værksted og forberede den til brug. Du modtager den derfor uden problemer. Sker det uheldige, at din el-scooter går i stykker undervejs, reparerer vi den naturligvis for dig. Vores værksted befinder sig i Give, og vi servicerer mange el-scootere i hele Jylland, bl.a. Grindsted, Esbjerg, Vejle og Kolding.

Mangler du mobilitet, eller kunne du tænke dig mere frihed til at klare dig selv, skal du være så velkommen til at kontakte os på 75 73 14 99 – så finder vi den rette el-scooter til dine behov.

Top