Firma profil

Familieejet virksomhed der har eksisteret i 100 år og er lokaliseret i Give.

Om os

Hos Anker Motors har vi mange års erfaring med at forhandle og reparere el-scootere. Vi har et alsidigt udvalg og kan være behjælpelige med at finde den helt rigtige el-scooter til dig.

El-scooterne fås i flere forskellige farver og der er mulighed for at montere ekstraudstyr på alle modeller. Med den rigtige el-scooter kan du gøre din hverdag lettere, og få mere tid til de ting der virkeligt betyder noget.

Garanti og levering

Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model. Alle scootere leveres med lader, spejle og kurve, og er omfattet af en 2-årig garantiordning.

Vores værksted ligger i Give, i nærheden af bl.a. Grindsted, Vejle, Kolding og Esbjerg, og vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt. Så tag endelig kontakt på tlf. 75 73 14 99 og hør nærmere.

Vores værksted

På egen værksted klargøres alle scooter og APE’s inden levering.

Alle reparationer der ikke kan klares hos kunden udføres ligeledes på værkstedet.

Vi er lagerførende i batterier og dæk til de fleste el scooter – ellers skaffer vi det. Vi har testudstyr til måling af batteriers tilstand så vi kan se hvornår det er tid for udskiftning. Vi udfører således reparation på alle mærker af el scooter.

Skal din el-scooter repareres?

Tag kontakt til os og lad os få kigge på det!

El scooter Billund